#vrilissiaporeiaefthinis

Ειρήνη- Δαμασκηνή Σταυροπούλου

Φιλόλογος

Ονομάζομαι Ειρήνη-Δαμασκηνή Σταυροπουλου και κατοικώ στα Βριλήσσια, όπου και γεννήθηκα.
Σπουδάζω Κλασική Φιλολογία, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παράλληλα, έχω ήδη αρχίσει να εργάζομαι ως φιλόλογος, διδάσκοντας νεοελληνική γλώσσα και αρχαία ελληνικά σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έχω άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας,
ενώ εχω παρακολουθήσει, στο εξωτερικό, μαθήματα σχετικά με την ανάπτυξη της ποιοτικής εργασίας των νέων, μέσω της κινητικότητάς τους σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο προγράμματος της Ευρωπαικής Ένωσης, «Μobility of Youth Workers».
Το νεαρό της ηλικίας μου, η καθημερινή μου επαφή με μαθητές, καθώς και οι εμπειρίες που αποκόμισα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα που συμμετείχα, με οδήγησαν στη απόφασή μου να εμπλακώ στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε, με νεανική ορμή, να μπορώ να συμβάλλω ενεργά στη διαμόρφωση ενός Δήμου, σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαικά πρότυπα, προς όφελος της νέας γενιάς, την οποία επιδιώκω να εκπροσωπήσω, με όλες μου τις δυνάμεις.
Η επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη της κ. Αρσένη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, ικανότητες και αποδεδειγμένη δράση υπέρ του κοινωνικού συνόλου.
Σ΄αυτές τις εκλογές, λοιπόν, ζητώ τη στήριξή σας και σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι θα εργαστώ σκληρά για το τα Βριλήσσια που μας αξίζουν.