Σχεδιασμός και Υλοποίηση

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο
✅️Καθιερώνουμε την Κάρτα Νέων με την απόκτηση προνομίων
✅️Λειτουργούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων 15 έως 28 ετών
✅️Δημιουργούμε τη Θερμοκοιτίδα για Startup νέων επιχειρήσεων με δωρεάν παροχή για 1 έτος κοινόχρηστου γραφείου λογιστικών υπηρεσιών, βοήθεια στην κατάρτιση του πρώτου επιχειρηματικού σχεδίου και δημιουργούμε δομή απασχόλησης και σταδιοδρομίας για τη στήριξη της επαγγελματικής πορείας των νέων και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.
✅️Προχωράμε σε δημοτικό γραφείο εργασίας και παρατηρητήριο απασχόλησης σε συνεργασία με ΑΕΙ.
✅️Συνεχίζουμε το πρόγραμμα ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ για τους βριλησσιώτες φοιτητές στην επαρχία με εισοδηματικά κριτήρια.
Αναπαραγωγή Βίντεο
Με σεβασμό και στήριξη της Τρίτης Ηλικίας, μεταξύ άλλων συνεχίζουμε με
✅️Επέκταση των ΚΑΠΗ (Λέσχη Φιλίας)
✅️Δημιουργία καινοτόμου “Οίκου Ευημερίας”
✅️Παροχή δημοτικού ασθενοφόρου στους δημότες
✅️Ιατρική τηλεφροντίδα : φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες που πάσχουν από άσθμα , διαβήτη, καρδιοπάθειες και άλλα, μέσω εφαρμογών της σύγχρονης τεχνολογίας σε συνεργασία με τα Δημοτικά Ιατρεία.
✅️Ίδρυση και λειτουργία συμβουλίου Γερουσίας
✅️Συνέχιση και ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας των Δημοτικών Ιατρείων με Πανεπιστημιακά και όμορων δήμων νοσοκομεία
✅️Police on Line : τηλεφωνική γραμμή ασφάλειας για όλους
Αναπαραγωγή Βίντεο
✅️ΑΜΕΣΟΣ σχεδιασμός, χρηματοδότηση και υλοποίηση ειδικής καμπάνιας και οργανωμένης επικοινωνιακής προώθησης στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, με στόχο την παρακίνηση των δημοτών μας ώστε να ενισχύσουν την τοπική αγορά αλλά και την προσέλκυση πελατών από τους όμορους δήμους και τις γύρω περιοχές.
✅️ΑΜΕΣΗ Έκδοση Κάρτας Προνομίων μέσω της οποίας οι τοπικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν κίνητρα και ανταποδοτικά οφέλη ΜΟΝΟ στους Δημότες Βριλησσίων για να προτιμήσουν τις εμπορικές επιχειρήσεις και της επιχειρήσεις εστίασης καφέ και διασκέδασης του Δήμου μας.
✅️Δημιουργία Γραφείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ)για την προώθηση δράσεων ευαισθητοποίησης τοπικών επιχειρήσεων
✅️ΑΜΕΣΗ Καθιέρωση υπό την αιγίδα του Δήμου ενεργειών προώθησης της τοπικής αγοράς όπως «λευκή νύχτα» , ειδικό ωράριο λειτουργίας κτλ. Στον κλάδο της εστίασης- καφέ μπαρ, ενέργειες όπως Θεματικές Ημέρες κ.α
✅️Νέες και περισσότερες διαδρομές της ανασυγκροτημένης Δημοτικής Συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση των δημοτών στην αγορά μας αλλά και των γύρω περιοχών.
✅️Δημιουργία Τοπόσημων που θα γίνουν σημεία αναφοράς και αναγνωρισιμότητας. (Υδατοπυργος, Παραρεμάτιος, Τυπετ, Ναυτική Βάση)
✅️Δημιουργία ιστότοπου που θα προωθεί τον προορισμό τα τοπόσημα της , την τοπική αγορά και διασκέδαση. Στην σελίδα αυτή θα υπάρχει ένας οδηγός επιχειρήσεων που θα μπορεί η κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση να προβάλλεται και να κάνει προωθητικές ενέργειες
✅️Δημιουργία events (street show, συναυλίες , κ.α)
✅️Δημιουργία τοπικού χάρτη (σε μορφή flyer) με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας του Δήμου μας σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας. Τα έξοδα της παραγωγής και της διανομής του εντύπου θα τα αναλάβει ο Δήμος
✅️Λειτουργία Γραφείου Απασχόλησης από το Δήμο ηλεκτρονικά καθώς και δια ζώσης για τη διασύνδεση ανέργων/εργαζομένων με τις τοπικές επιχειρήσεις και φορείς για την απορρόφηση σε θέσεις εργασίας εντός των ορίων του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ