ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ

#vrilissiaporeiaefthinis

ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΜΠΕΤΤΥ)

Επέλεξα να ασχοληθώ με τα δημοτικά θέματα διότι πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί και να ενδιαφερόμαστε. Θέλω να γίνουν καλύτερες υποδομές , πιο πράσινη και δροσερή πόλη, πιο προσβάσιμη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες, πιο σύγχρονη για τους νέους με ευκαιρίες και δυνατότητες. Θέλω να εξυπηρετούμαι πιο άμεσα, να περπατώ πιο άνετα στα πεζοδρόμια, να αθλούμαι με την οικογένεια μου και μόνοι μας χωρίς την ανάγκη να ενταχθούμε σε σύλλογο.
Επιθυμώ να υπάρχει ασφάλεια, συγκοινωνία συχνότερη, δυναμική πολιτική προστασία διότι το δάσος και τα πάρκα μας είναι η ζωή μας, το οξυγόνο μας. Θέλω τα εγγόνια μου να πηγαίνουν σε σύγχρονα σχολεία με όλα τα comfort που για τις οικείες μας είναι αυτονόητα, θέλω να μπορώ να απολαμβάνω την φύση και την ησυχία..
Πολλά τα θέλω μου γιατί ξέρω ότι μπορούμε να τα δημιουργήσουμε με Δήμαρχο την Β. Αρσένη. Το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει καθημερινά 10 χρόνια διαρκώς .Το πρόγραμμα μας είναι σύγχρονο, χρήσιμο και λειτουργικό για όλους. Δεν θα φέρουμε ποτάμια ούτε θάλασσες, δεν θα σας πούμε αυτά που θέλετε να ακούσετε, προτιμάμε το έργο από τα λόγια. Θα δεσμευτούμε όμως να φέρουμε την καθημερινότητα στα αυτονόητα επίπεδα που όλοι αποζητάμε και κάτι παραπάνω.
Με συνέπεια, έλεγχο, οργάνωση, συντήρηση, δημιουργία και αγάπη όταν μας δώσετε την δυναμική να πραγματοποιήσουμε όσα πρέπει. Μπορούμε και με την βούλα να νοικοκυρέψουμε όλες και όλοι αυτόν τον δήμο