#vrilissiaporeiaefthinis

Θανάσης Κακαβιάς

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Είμαι ο Θανάσης Κακαβιάς που γεννήθηκα το 1965 στην Αθήνα με καταγωγή από Καρπενήσι και Κρήτη (Ρέθυμνο) . Σπούδασα οικονομικά με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (πρώην ΑΒΣΠ ).
Εργάζομαι ως σύμβουλος αερομεταφορών και τουρισμού και συνεργάζομαι με μεγάλους ομίλους διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και με εργασίες διαχείρισης κι ανάπτυξης προορισμών.
Εργάστηκα για 30 και πλέον χρόνια σε Ελληνικές Αεροπορικές εταιρίες ( Ο.Α, Sky express), αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης
(Manager) σε εμπορικά και τμήματα σχεδιασμού και μελετών.

Κατοικώ στα Βριλήσσια από το 1989 μαζί με την σύζυγο και τα δύο παιδιά μου, φοιτητές , να έχουν ολοκληρώσει την Γυμνασιακή και Λυκειακή εκπαίδευση τους, σε σχολεία της πόλης μας (2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο).

Έχοντας βιώσει τα τελευταία 34 χρόνια την ανάπτυξη της πόλης καθώς και τις διοικήσεις στο Δήμο μας, μπορώ ξεκάθαρα να συγκρίνω και να αναγνωρίσω το σπουδαίο έργο που έχει γίνει από την κ. Β.Αρσένη-Λάμπρου, στους τομείς ευθύνης της και όχι μόνο, τα τελευταία 9 χρόνια.

Πιστεύοντας ό,τι μπορεί να κάνει ότι οραματίζεται, διότι το έχει αποδείξει με τη δουλειά της, στρατεύομαι με πολύ όρεξη για να υπερασπιστώ το έργο της και τις ικανότητες της και να το δούμε να μεγαλώνει και να βοηθάει τη ζωή των πολιτών ώστε να γίνει καλύτερη σε επίπεδο δήμου πλέον.